7 OK, AMIÉRT NAGYON MENŐ A BALATONI BULIHAJÓZÁS

Haverok, Buli, Tatra!

Kétséget nem zár ki, hogy a bulihajózások fergetegesek! Ha elegetek van abból, hogy a megszokott szórakozóhelyeitek négy falát nézzétek, talán épp itt az ideje, hogy kipróbáljatok valami újat.

 

Egy hajós bulin érezhetitek a friss balatoni levegőt az arcotokon, a víz hűsét a bőrötökön, miközben egy különleges nézőpontból csodálhatjátok meg a balatoni tájat. Egy hajón vagy egy katamaránon, mindig van valami új megfigyelni való, hiszen menet közben folyamatosan változik a táj.

A balatoni bulihajózás megszervezése

A tökéletes bulihajózás megtervezéséhez első lépésként össze kell szedni a csapatot. Az ÖrömKék  9 méter hosszú és 4 méter széles fedélzetén a megengedett és biztonságos létszám 10 fő.

 

Az étel és ital természetesen elmaradhatatlan kellékei a szórakozásnak, de érdemes tisztában lenni pár hajózási szabállyal. Italozás csak mértékkel megengedett, az ételeket, a tányérokat vagy a poharakat pedig vízbe dobni tilos. Praktikus dolog eldobható tányérokat, evőeszközöket és poharakat hozni magatokkal, amiket egy zsákban össze lehet gyűjteni.

 

És persze ne feledkezzetek meg a zenéről sem, hiszen milyen buli az, ahol csak egymás hangját halljátok?! Katamaránunkon mindig van JBL és saját zene, de ne gondolkodjatok egy percig sem azon, hogy magatokkal hozzátok a kedvenc lejátszási listáitokat.

 

Most, hogy már tudjátok, mivel érdemes felkészülni egy fergeteges balatoni bulihajózásra, olvassátok el, hogy miért olyan különlegesek az ÖrömKéken töltött partik!

7 ok, amitől feledhetetlen élmény a balatoni bulihajózás

1 Ismerkedés

Lehet, hogy már ezer éve ismeritek egymást, és a bulihajózás egy remek alkalom arra, hogy összehozza a csapatot, de történtek már csodák a katamaránunkon. A Balatonon az emberek általában nyitottabbak, vidámabbak és előfordul, hogy bátrabbak is. Lehet, hogy a fedélzeten jössz össze azzal, akivel már évek óta kerülgetitek egymást?

2 Napozás és szórakozás egyben

Ha imádjátok a napot, vagy egyszerűen csak szeretnétek egy kis színt felszedni, a bulihajózás a kedvenc programotok lesz a Balatonon. Táncoljatok, fürödjetek, próbáljátok ki a felfújható banánt, fánkot vagy a sup-ot, és élvezzétek a napozást. Persze a megfelelő napvédelem mellett.

3 Bulizás a szabad levegőn

A Balaton időjárása (főleg) nyáron lehetővé teszi a szabadtéri bulizást. Akik ki szeretnék maxolni a balatoni életérzést, kezdhetik egy napközbeni bulihajózással, majd folytathatják este a szórakozást az északi vagy a déli part színvonalas szórakozóhelyein.

4 Kiváltságos helyről élvezhetitek a naplementét

A késő délutáni vagy estébe futó hajós bulik egyik legcsodálatosabb része, hogy a fedélzetről gyönyörködhettek a naplementében. Ha úgy alakul, át is vitorlázhatunk a ragyogó aranyhídon.

5 Balaton ’exkluzív’ kivitelben

Foglaljátok el a fedélzetet, és fedezzetek fel olyan exkluzív természeti helyeket, amiket sem gyalog, sem autóval nem tudnátok megközelíteni. Kapitányunk úgy ismeri a Balatont, mint a tenyerét, ezért biztosak lehettek abban, hogy mindenhová elvisz benneteket, ami a túra idejébe belefér.

6 Kié a legjobb strand outfit?!

A lenyűgöző fürdőruha bemutatók első sorban a hölgy vendégeink privilégiuma, amit persze a férfitagok is örömmel látnak. Egy bulihajón mindenki megmutathatja a legjobb fürdőruciját, és hát lássuk be, mi lehet jobb, mint lazán táncolni a Balaton közepén?

7 Fürdőzés a Balaton közepén

Ha jó az idő, akkor semmi akadálya annak, hogy a háborítatlan mély vízbe ugráljatok a katamarán fedélzetéről. A tó belsejében megtapasztalhatjátok a nyílt vízen való úszás nagyszerű élményét.

Haverok, buli, tánc, chill out zene, autentikus balatoni környezet, csodás panoráma, menő helyszín. Hát kell ennél több ok, hogy egy bulihajózást szervezz a nyáron?

 

Foglaljátok le a helyeteket már most a linkre kattintva, hiszen ez menő program nagyon kapós.

Vélemény, hozzászólás?

Hasonló cikkek a blogon