Balatoni legénybúcsú - 5 ok, amiért a legénybúcsút hajón kell tartani

Haverok, Buli, Tatra!

A legénybúcsúkról köztudott, hogy kivételes emlékeket szereznek a vőlegénynek a legjobb barátaival együtt. Az egyik legfigyelmesebb dolog, amit a házasulandó barátodnak adhatsz, ha egy felejthetetlen programot szervezel neki, amit egy egész életen át a szívében dédelgethet, és amiről hosszú évek múlva is nevetésben kitörve beszélhettek.

 

Mivel ez az alkalom igencsak jelentős, és jó esetben csak egyszer történik meg, íme egy ötlet, aminek adhatsz egy esélyt: ez pedig egy balatoni legénybúcsú vitorlázás egy hatalmas katamaránon.

 

A legtöbb klasszikus legénybúcsú ötlet ’poros’ és unalmas. Ha egy modern és extravagáns eseményt tervezel a legjobb cimborádnak, akkor a klasszikus bulik helyett guruljatok le Balatonfűzfőre, és búcsúztassátok el a legényéveit az ÖrömKék katamaránon.

 

Egy hajón olyan partit tarthattok, ami semmihez sem fogható izgalommal áraszt el benneteket. Rengeteg szépség, csoda, szórakozás vár rátok, és mindezt együtt élhetitek át.

 

Az alábbiakban összefoglaltuk azt az öt szempontot, amiért vendégeink imádják a katamarános legénybúcsúkat.

5 ok, amiért a legénybúcsút hajón kell tartani

1 Egyszerű szervezés

Egy epikus legénybúcsú megtervezése lenyűgöző élmény. Éppen ezért jobban jársz, ha okosan és nem bonyolultan tervezel, ha hajót bérelsz. Az ÖrömKék katamaránt felszereltük egy sor olyan eszközzel, amik gondoskodnak arról, hogy ti csak a remek időtöltésre koncentráljatok.

2 A vitorlázás szórakoztató

Bár a jó barátoknak csak egymás társaságára van szükségük ahhoz, hogy remekül érezzék magukat, de te, mint a szervező, örömmel fogod tudni, hogy rengeteg izgalmas kaland vár benneteket a balatoni legénybúcsú vitorlázáson. Ha úgy tartja kedvetek, a lábatokat vízbe lógatva iszogathattok és beszélgethettek, de különféle vízi sportokat is kipróbálhattok, úszhattok a Balaton közepén vagy a hatalmas katamarán egybefüggő felületén pókerezhettek is. 

3 Gond nélkül ihattok

Nincs annál idegesítőbb, mint amikor azért kell aggódni, hogy ki legyen a vezető. Az ÖrömKék katamaránon kapitányunk feladata, hogy elvigyen benneteket a festői körútra és végül a kikötőbe. Természetesen arra is figyel a ti biztonságotok érdekében, hogy csak a megfelelő mértékkel folyjon az alkohol.

4 Elképesztő fotókat készíthettek

A hajók és a katamaránok hihetetlen helyszínek a fotózáshoz, mert a vízen minden háttér érdekes és folyamatosan változik. Felöltözhettek elegánsan a programhoz, de érkezhettek fürdőnadrágban is. Bárhogy is döntötök, a képek lenyűgözőek lesznek. Javasoljuk, hogy a fejesugrást, a bombát, a sup-ozást vagy a felfújható banánon és fánkon való húzatást ne hagyjátok ki a fotózásból.

5 A vőlegény különlegesnek fogja érezni magát

A legtöbben a legénybúcsúkat romkocsmákban vagy puccos helyeken tartják, ami lássuk be, lerágott csont. Egy balatoni legénybúcsú vitorlázás az már valami. Egy ilyen programmal megmutathatod a barátodnak, milyen különleges számodra és mennyire fontos, hogy ez a nap ne legyen sablonos.

A 9 méter hosszú 4 méter széles ÖrömKék katamaránunk Balatonfűzfőtől indul, és maximum 10 fős társaság önfeledt szórakozására ideális választás. Ne gondolkozz sokat! Kérd ajánlatunkat!

Vélemény, hozzászólás?

Hasonló cikkek a blogon